Leie av lokalet: Rokke storskole

er nyrestaurert med plass til 35 – 40 personer. 1.etg består av gang, garderobe med to toaletter, mellomstue, storstue og kjøkken. I 2. etasje er det oppholdsrom og 1 sofagrupp med 3 sofaer samt et spisebordgruppe. Huset ligger i rolige omgivelser 200 m fra Rokke kirke og har stor gårdsplass samt hage med plen og gode parkeringsmuligheter.

Priser
Mandag - torsdag:
Fredag - lørdag (etter kl 15):
Søndag:

600,-medlemmer/800,- ikke medlemmer
1300,- medlemmer/1500,- ikke medlemmer
1000,- medlemmer/1200,- ikke medlemmer

Ønskes leid kvelden før for å dekke bord o.s.v er det 400,- kr i tillegg.
Leietid er fram til kl.12.00 dagen etter hvis ikke annet er avtalt.
Betaling gjøres via giro som sendes ut i forkant eller umiddelbart etter arrangementet.

Leietaker må være fylt 22 år for medlemmer/ 25 år for ikke medlemmer. Medlemmer har leiefortrinn framfor ikke-medlemmer.

Det kan disponeres:
Hele 1. etasje samt oppholdsrom i 2. etasje står til disposisjon. Det finnes moderne prosjektor + lerret samt lydanlegg for tilkobling til PC eller musikkanlegg. I leieprisen inngår kjøkkenutstyr, servise, glass, bestikk, men ikke duker. Det finnes 2 kjøleskap (det ene i høyre bod i 2. etasje), fryseboks (i bod i 2. etasje), dobbel kaffetrakter.

Renhold inngår ikke i prisen.  Renhold kan leies for kr 400,- ekstra.  Hvis begge etasjer må vaskes, koster det kr 600,-

I kjeller finnes hagebord og stoler som kan anvendes og settes tilbake etter bruk.  For å komme ned i kjelleren trenger man koden til nøkkelboksen som henger i kjellergangen.  Koden er oppgitt på oppslag over kjøkkenbenken.

For å komme inn i lokalene trengs nøkkel.  Nøkkelen henger i nøkkelboks på veggen som vender mot Rokke Kirke.  Her er det en kode som fås oppgitt av utleier.  Nøkkel legges tilbake på plass i nøkkelboksen etter endt leie.

Regler ved leie:
-Panelovner skal stå på 14 grader og varmepumpa på 18 grader når du forlater lokalet.
-Det er ikke tillatt å røyke innendørs.
-Før du forlater lokalet skal det alltid: Ryddes, alle gulver sopes, alle bord og benker skal vaskes av, all oppvask og annet kjøkkenutstyr skal være vasket og ryddet på plass i skapene.
-Søppel skal bæres ut i søppelkassene.
-Det må sørges for at dører og vinduer er lukket, låst og at lys er slukket
-Leietaker er ansvarlig for alle kostnader og ethvert økonomisk tap Rokke Bygdelag måtte lide p.g.a uforsiktig bruk av materiell og utstyr.
-Rokke Bygdelag tar ikke ansvar for varer og utstyr som leietaker har med. Alt av utstyr skal fjernes før lokalene forlates.

Hvis du vasker selv:
Toalettene skal vaskes (både servant og WC) med engangskluter og såpe i bøttekott.
Vaske i vinduskarmer og på bord/benker.
Vaske alle gulv, husk trapp opp hvis 2.etasje også har vært i bruk.
Renhold og duker inngår ikke i prisen. Renhold kan leies til 400,- kr ekstra. 600,- for begge etasjer.
Til utleiekalender